marți, 2 august 2011

Piteştenii au obţinut locul întâi în România la urlete

Duminică în Piaţa Primăriei a fost ultima zi de muzică din cadrul turneului Mix Music Evolution desfăşurat în Piteşti. Aşa cum vă anunţam şi în numărul de ieri mii de persoane au fost prezente
vineri şi sâmbătă la concertele cu Jean de la Craiova, Andreea Bălan, Alexandra Ungureanu, Keo.


Dj Jungle a făcut un concurs de ţipat
Piteştenii au aşteptat nerăbdători concertul susţinut de către Proconsul de duminică seara. Numai că înainte de urcarea pe scenă a lui Bodo şi a întregii formaţii Proconsul, piteştenii au avut parte de mai multe surprize: o extragere cu premii oferite de către Reiffeisen Bank, piteştenii au putut depune în aceste zile taloane şi duminică a avut loc extragerea, trei persoane din Piteşti au câştigat câte 100 lei, 200 lei şi respectiv 300 de lei. Pe scenă a urcat şi trupa Sânzienele, interpreta de muzică populară Elisabeta Turcu, dar şi DJ Junge, unul dintre artiştii care au făcut cea mai mare atmosferă în Piaţa Primăriei. DJ Jungle, unul dintre cei mai buni dj din ţară, care ani la rând a făcut cea mai mare atmosferă pe litoralul din România, a reuşit duminică seară să facă o mega discotecă în Piaţa Primăriei şi miile de persoane prezente la eveniment au dansat, au cântat, au aplaudat şi au ţipat. Dj Jungle a organizat şi un concurs de ţipat, publicul din Piteşti a ţipat timp de 10 secunde continuu. Măsurând nivelul decibelilor, DJ Jungle a spus că Piteştiul a bătut până acum toate oraşele, aşa că piteştenii obţin locul întâi în România.
Proconsul s-a întors pe scenă şi a mai cântat o melodie la cererea publicului
Proconsul a făcut un spectacol impresionant, mulţi dintre piteşteni au vărsat melancolic o lacrimă la melodiile interpretate de Bodo şi formaţia lui. Bodo a cântat una din melodiile sale alături de o piteşteancă, care a urcat pe scenă alături de formaţie.
l Este ceva ce te leagă de Piteşti?
- Da, în primul rând pentru că Piteştiul este foarte aproape de Bucureşti, am cântat de foarte multe ori în Piteşti şi de fiecare dată am avut parte de foarte mulţi fani şi de foarte mulţi prieteni aici în Piteşti.
l Cum ţi s-a părut publicul piteştean?
- Fantastic şi incendiar după cum s-a putut vedea, după un concert de o oră şi ceva, publicul a fost dornic să mai asculte o melodie Proconsul, acest lucru m-a bucurat foarte mult.
l Aţi fost unii dintre artiştii cei mai apreciaţi din acest turneu. De ce crezi?
- Mix Music Evolution prin definiţie înseamnă un mixaj, mai multe genuri muzicale pentru toate gusturile, pentru întreg publicul, nu toată lumea vine pentru Proconsul, nu toată lumea vine pentru Jean de la Craiova sau pentru DJ Jungle sau pentru alţii, dar dacă reuşeşti să ţii publicul pe loc şi la final să îi faci să te aplaude, este cea mai mare realizare pentru noi.
l Ce te-a impresionat cel mai mult la publicul din Piteşti?
- Faptul că ştiau toate textele pentru că sunt copii de 15-16 ani care ştiau versurile melodiilor pe care eu le-am compus acum 10 ani şi ei ştiau textele la acele melodii, acesta este cel mai impresionant lucru pentru noi.
Contact DJ Jungle : 
- email : djjungleofficial@gmail.com
- facebook : www.facebook.com/deejay.jungle   
                        www.facebook.com/djjungleofficial
 - telefon : 0740.JUN.GLE 

Sursa : Ziarul Top -  http://www.ziartop.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu